Bemutatkozunk

Az Alpin-Ház Kft. tevékenységét 2001-ben, mint Alpin-Ház Betéti Társaság kezdte meg, ebből alakult át 2004 júniusában a jelenlegi formájává, Alpin-Ház Korlátolt Felelősségű Társasággá.

Munkatársaink többsége a Bt. megalakulása előtt már rendelkezett ipari alpinista szaktudással.  A munkálatokhoz szükséges szakmai tapasztalataikat korábbról, illetve az idő folyamán szerezték. Ipari alpinista vizsgabizonyítvánnyal mindegyik, kötélben dolgozó munkatárs rendelkezik. A veszélyes hulladékként kezelendő bontási, illetve építési munkáinknál, kollégáink minden esetben munkavédelmi oktatáson vesznek részt.

Előnyünk, hogy naprakészen követjük a legújabb technológiákat, kivitelezési technikákat és ezt megfelelően tudjuk érvényesíteni árainkban.

Cégünk munkatársainál fontos követelmény volt a precíz munka, az odafigyelés a legkisebb részletre is.

Kollégáink (ipari alpinista) többsége, szabadidejükben jelenleg is gyakorolják a barlangaszást, a hegymászást, sziklamászást.

Ezt a tapasztalatot eredményesen tudják alkalmazni a speciális munkáknál, mint pl. nehezen megközelíthető építményeknél, bonyolult technikával végezhető munkáknál, templomtornyok, acélszerkezetek, víztornyok, favágások és veszélymentesítéseknél.

Hegesztést vagy lángszigetelést igénylő munkákhoz, Tűzvédelmi Szakvizsga Bizonyítvánnyal rendelkezünk.

A többéves állandó megrendeléseink a kereskedelmi cégeknél lehetővé tették, hogy a munkáinkhoz szükséges anyagot – a minőség mellett – kedvező áron tudjuk beszerezni.

Eddigi megrendelőink elégedettsége bizonyítja, hogy munkáinkat maximális szakértelemmel és precizitással végeztük el.

Mottónk: Uraljuk a magasságot!

Nyilvántartó kamara: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Nyilvántartási szám: 26A54667
Cég tevékenysége:
4399 Egyéb speciális szaképítés m.n.s.

az ipari alpintechnikai tevékenység biztonsági szabályzatáról